Betere zorg door samenwerking

FysiOost werkt met diverse deskundigen en instellingen samen om de zorg te optimaliseren. Deze samenwerkingen maken het mogelijk u nog beter van dienst te zijn! FysiOost heeft een goede samenwerking/korte lijnen met onder andere:

Samenwerking met sportverenigingen

PKC

Korfbalvereniging PKC is onze naaste buur en daarom zien wij veel korfballers met sportgerelateerde vragen. Met Laurens Leeuwenhoek, korfballer in hart en nieren, aan het roer is dat precies wat we graag doen.

Wij zijn altijd bereikbaar voor snel advies en/of een passend behandeltraject bij blessures.

 

Merwede/Multiplaat

Op verschillende manieren zijn wij verbonden met deze mooie korfbalvereniging in Sliedrecht. Daarom zijn wij met hen een officiële samenwerking aangegaan.

Als sponsor ondersteunen wij de vereniging met o.a. fysiotherapie op maat, aandacht voor preventie en trainen van trainers.

AV Passaat

Onze praktijk is te vinden op het terrein van atletiekvereniging AV Passaat. Dit is een perfecte locatie. Wij behandelen graag atleten met blessures of vragen.

Bij de behandeling mogen we gebruik maken van de atletiekbaan, waardoor we heel specifiek de actieve oefentherapie kunnen uitvoeren.  

 

Ook andere sportverenigingen in Papendrecht en omgeving weten ons te vinden. Wij zijn goed in het behandelen van sportblessures en zijn altijd gericht op een actieve aanpak. Indien nodig beoordelen wij de blessure met echografisch onderzoek. Zo helpen wij elke sporter om snel én verantwoord weer in beweging te komen. Als spier-/peesspecialist beschikken wij over diverse tools om spieren en pezen snel(ler) te laten herstellen.

Samenwerking PMC in Balans

PMC in Balans (Sliedrecht) en FysiOost/EchOost hebben korte lijnen met elkaar.

Fysiotherapeuten van PMC in Balans laten een echografisch onderzoek uitvoeren door EchOost indien nodig. In overleg kan EchOost het traject vervolgen met het uitvoeren van shockwave/elektrolyse behandelingen.

Andersom heeft PMC in Balans diverse specialisaties en faciliteiten in huis waarnaar FysiOost doorverwijst. Denk aan fysiotherapie bij bekkenklachten, claudicatio intermittens, COPD en kinderen.

Meer informatie?

  • Kijk voor meer informatie over echografie en shockwave op de website van EchOost.
  • Kijk voor meer informatie op de website van PMC in Balans.