Betere zorg door samenwerking

FysiOost werkt met diverse deskundigen en instellingen samen om de zorg te optimaliseren. Een samenwerking waarin korte lijnen worden bewandeld, ziet FysiOost als een groot voordeel om zo de patiënt nog beter van dienst te kunnen zijn. 

FysiOost heeft o.a. een goede samenwerking/korte lijnen met:

Samenwerking met huisarts Berkhout

Bent u onder behandeling voor uw schouder en is er een injectie aangeraden?

Dit kan bij huisarts Berkhout te Dordrecht. Hij heeft veel ervaring met injecteren en declareert direct bij uw zorgverzekeraar. U heeft geen betaling of aanvullende verzekering nodig.

Wat heeft u nodig?

  • Kort verslag van FysiOost / EchOost
  • Toestemming van uw eigen huisarts
  • Zorgverzekeringspas

Adres- en contactgegevens:

Dr. B.J. Berkhout
Dubbeldamseweg 18
3311 LX Dordrecht
Tel: 078-6144000
Mail: drsbjb@gmail.com

Samenwerking Balans en EchOost/FysiOost

Fysiotherapeuten van Gezondheidscentrum Balans (te Sliedrecht) en EchOost hebben korte lijnen m.b.t. het uivoeren van echografisch onderzoek en eventueel het uitvoeren van shockwave behandelingen. Echografie is dé manier om klacht of blessure in beeld te brengen, waardoor er gerichter behandeld of doorverwezen kan worden. Hiermee heeft EchOost als meer dan 15 jaar ervaring. Bovendien werken ze met nieuwe geavanceerde apparatuur met de mogelijkheid om ook naar de doorbloeding van pezen en beschadigd weefsel te kijken. Daardoor is precies in beeld te brengen hoe de behandeling en eventueel shockwave ingezet kan worden. Behandeling met shockwave, in combinatie met echografie, geeft in 80% van de gevallen verbetering van de klachten. Denk aan klachten als: hielspoor, schouder (kalk in pezen), achillespees, kniepees, tenniselleboog etc.

Bovendien heeft Balans diverse specialisaties en faciliteiten in huis waarnaar FysiOost doorverwijzen indien nodig.

Meer informatie

  • Kijk voor meer informatie over echografie en shockwave op de website van EchOost.
  • Kijk voor meer informatie op de website van Balans.