PhysiTrack – uw oefenprogramma op maat

Huiswerkoefeningen hebben vrijwel altijd een grote plaats in uw behandelplan. U downloadt deze gratis app en wij maken voor u een programma op maat, toegespitst op uw situatie en mogelijkheden. Wij zetten de oefeningen, indien u beschikt over een smartphone en/of computer, klaar in PhysiApp.

We zijn enthousiast om op deze manier zogenoemde blended care te kunnen bieden: zowel fysieke als digitale zorg! Hiermee kunt u eenvoudig zélf aan de slag om uw klachten weg te nemen of te verminderen. Uiteraard zonder dat dit extra kosten met zich mee brengt.

Welke voordelen biedt PhysiApp?

•  Zien hoe de oefeningen precies moeten worden uitgevoerd aan de hand van duidelijke video’s
•  Zien met welke frequentie de oefeningen moeten worden uitgevoerd
•  Herinneringen instellen en bekijken
•  Via chatfunctie overleggen met uw therapeut

Onder de afbeelding leest u alle praktische informatie over het installeren en gebruiken van de app.
Heeft u geen smartphone of wilt u geen digitaal oefenprogramma gebruiken? Dan schrijven en/of printen wij de oefeningen uiteraard voor u uit!

Hoe werkt het?

PhysiApp is volledig gratis te downloaden uit de Apple App Store en de Google Play store en kunt u eventueel ook via uw internetbrowser bekijken.

In dit document kunt u lezen én zien hoe de app werkt en welke mogelijkheden er te gebruiken zijn. U krijgt van één van onze medewerkers een code om toegang te krijgen tot uw persoonlijke programma.

Let op: de videochatfunctie gebruiken wij niet via deze app, maar via de afspraakbevestiging. Lees hier meer over.