Direct een afspraak maken

Intake/onderzoek
Bij FysiOost kunt u direct zelf een eerste nieuwe afspraak (intake) plannen in onze agenda.
Na het maken van de afspraak ontvangt u een bevestiging per mail. Ontvangt u deze niet? Bel naar de praktijk 078-6428546 om uw afspraak te controleren!

 

Vragenlijsten
Na het maken van de afspraak vragen we u enkele vragenlijsten in te vullen, voorafgaand aan uw eerste afspraak. Door deze vooraf in te vullen, verloopt de intake sneller en is er meer tijd voor u beschikbaar! Zie bevestigingspagina en -mail voor meer informatie.

Vervolgafspraken
Bent u al in behandeling en wilt u een vervolgafspraak maken of deze controleren, wijzigen of annuleren? Klik dan op de button hieronder.
Let op: hiervoor is inloggen vereist. Een account maakt u aan via een mail van MijnZorgtoegang (deze komt vrij vaak in de Ongewenste mail terecht). Bent u uw inloggegevens vergeten, lees dan hier wat u kunt doen.

Heeft u vragen of wilt u liever een van onze medewerkers spreken? Bel dan naar 078-6428546 of mail naar afspraak@fysioost.nl.

Wat moet ik meenemen?

Neem het volgende mee naar uw afspraak:

Grote handdoek of strandlaken
Identiteitsbewijs bij eerste afspraak
– Betaalmiddel
indien niet (toereikend) aanvullend verzekerd

Wat moet ik weten?

Wanneer u bij ons onder behandeling bent, stemt u automatisch in met ons huisreglement en privacyovereenkomst. Lees deze voorafgaand aan uw eerste afspraak rustig door.

Triage Covid-19

 

Om verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan, kunt u alleen een afspraak plannen indien u de volgende vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden:

– Heeft u één of meerdere van de volgende (milde) klachten: hoesten, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, benauwdheid, verhoging/koorts, plotseling verlies van reuk of smaak?
– Wacht u op de uitslag van een test?
– Bent u in quarantaine volgens de voorschriften van de Rijksoverheid?

Als u één van bovenstaande vragen met ‘ja’ moet beantwoorden, dan mag u uw afspraak op elk moment afbellen (ook korter dan 24 uur van tevoren), zonder dat deze in rekening wordt gebracht. Meldt u dan wel zo snel mogelijk (in de ochtend) af, wij zijn bereikbaar vanaf 8.00 uur. 

Twijfel? Bel vooraf! Dan kunnen we de situatie en mogelijkheden bespreken.