Direct een afspraak maken

Bij FysiOost kunt u direct zelf een afspraak plannen in onze agenda.
Wilt u een vervolgafspraak maken, log dan niet in en vermeld dat het om een vervolgbehandeling gaat.
Een afspraak wijzigen kan (nog) niet online, neem daarvoor contact met ons op via 078-6428546 of afspraak@fysioost.nl.

Om verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan, kunt u alleen een afspraak plannen indien u onze triage vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden. U vindt ze verderop op deze pagina.

 

Na het maken van de afspraak ontvangt u direct een bevestiging per mail, waarin u uw gemaakte afspraak vindt en vooraf diverse vragenlijsten kunt invullen. Heeft u de bevestigingsmail niet ontvangen? Bel dan altijd naar de praktijk om uw afspraak te controleren!

Wat moet ik meenemen?

Neem het volgende mee naar uw afspraak:

Grote handdoek of strandlaken
Identiteitsbewijs bij eerste afspraak
– Betaalmiddel
indien niet (toereikend) aanvullend verzekerd

Wat moet ik weten?

Lees vooraf de coronamaatregelen door, die in onze praktijk van kracht zijn.

Wanneer u bij ons onder behandeling bent, stemt u automatisch in met ons huisreglement en privacyovereenkomst. Hier vindt u ook nuttige informatie over o.a. de vergoeding van uw behandeling(en).

Triage Covid-19

 

Om verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan, kunt u alleen een afspraak plannen indien u de volgende vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden:

– Heeft u één of meerdere van de volgende (milde) klachten: hoesten, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, benauwdheid, verhoging/koorts, plotseling verlies van reuk of smaak?
– Wacht u op de uitslag van een test?
– Bent u in quarantaine volgens de voorschriften van de Rijksoverheid?

Als u één van bovenstaande vragen met ‘ja’ moet beantwoorden, dan mag u uw afspraak op elk moment afbellen (ook korter dan 24 uur van tevoren), zonder dat deze in rekening wordt gebracht. Meldt u dan wel zo snel mogelijk (in de ochtend) af, wij zijn bereikbaar vanaf 8.00 uur. 

Twijfel? Bel vooraf! Dan kunnen we de situatie en mogelijkheden bespreken.

Wanneer de receptioniste of therapeut tijdens uw bezoek merkt dat er wel sprake is van een van bovenstaande verschijnselen/gevallen, wordt de behandeling niet gestart of direct afgebroken.