Nieuws

FysiOost Fysiotherapie
FysiOost Fysiotherapie03/11/2023 at 3:48pm
Ja toch!🏆 Gewoon tweede geworden bij het volleybal bedrijventoernooi van @volleybalverenigingflits !
En terecht natuurlijk, met zoveel sportieve collega’s🤩 samen sterk!

#bijnakampioenen #trots #sportief #altijdinbeweging #fysioost
FysiOost Fysiotherapie
FysiOost Fysiotherapie12/10/2023 at 2:03am
De Keurmerk audit is weer behaald!🤩💪 Dat vieren we natuurlijk met de collega’s die vandaag aan het werk zijn.
👊Trots op team FysiOost

Dit Keurmerk bevestigt o.a. dat we een ondernemende, kwaliteitsgerichte praktijk zijn waar de bedrijfsvoering op orde is.
Dat we alert zijn op de uitkomsten (doelmatigheid) van onze zorg. Dat ons team bestaat uit therapeuten die tijd nemen voor ontwikkeling/opleiding. Dat we ons continu blijven verbeteren en beschikken over een breed netwerk.
Zomaar een greep uit de dingen die getoetst zijn: allemaal zaken waar jij je voordeel mee doet als je hier binnen stapt. We staan graag voor je klaar!

#goedezorg #keurmerkfysiotherapie #trots #snelweerinbeweging #fysioost
FysiOost Fysiotherapie
FysiOost Fysiotherapie22/09/2023 at 10:40am
Vanmiddag als team weer een leerzaam moment verdieping gehad. Deze keer interne scholing over echografie, peesherstel en hoe shockwave/elektrolyse (in combinatie met oefentherapie) daarbij kan helpen.

Heb je klachten of blessure? Maak gerust een afspraak om het te laten onderzoeken en te beoordelen wat de beste aanpak is!

Plannen kan elk moment online via www.fysioost.nl / www.echoost.nl
of vanaf maandag 8.00u weer via 078-6428546.

#spierpeesspecialist #blessureinbeeld #snelweerinbeweging #echoost #fysioost
FysiOost Fysiotherapie
FysiOost Fysiotherapie13/09/2023 at 2:26am
Vanaf afgelopen zaterdag is Gilberto Da Silva in de praktijk te vinden! We zijn blij dat hij zich hier wil inzetten met zijn kennis en talenten.

Je kunt hem kennen van zijn stage die hij tijdens zijn opleiding bij FysiOost heeft gelopen. Inmiddels is hij afgestudeerd en heeft elders ervaring opgedaan. Nu staat hij in #papendrecht voor je klaar!

Gilberto is allround fysiotherapeut met liefde voor sport en een gezonde leefstijl. Heb je een klacht, blessure of vragen? Plan een afspraak in via

💻 www.fysioost.nl
📞 078-6428546

#enthousiast #samensterk #snelweerinbeweging #fysioost
FysiOost Fysiotherapie
FysiOost Fysiotherapie07/09/2023 at 2:20am
Vanaf komende zaterdag 9 september zijn wij ook op zaterdag open! Soms is het inplannen van fysiotherapie moeilijk te combineren met werk of school. Terwijl je wel prioriteit wil geven aan een blessure of klacht. Wij zijn de enige fysiotherapiepraktijk in Papendrecht die dit aanbiedt💪. Op korte termijn wordt daar de vrijdagavond aan toegevoegd.

👉 Plan online www.fysioost.nl of via 078-6428546.

In de lokale media deelden we dit: “Al heel lang is de avond het meest gewilde dagdeel, omdat men de afspraken bij de fysiotherapeut graag buiten school- of werktijd plant”, vertelt Laurens Leeuwenhoek, sinds 1 juli nieuwe eigenaar van praktijk FysiOost. “Natuurlijk moet gezondheid altijd prioriteit krijgen en moet je daar gewoon tijd voor vrijmaken. Maar soms kan men op school geen lessen missen of is het niet gemakkelijk om te schuiven met werktijden. Ook dan staan we graag voor diegene klaar.”

Fysiotherapeuten Jim de Heer en Gilberto Da Silva nemen de behandelingen op zaterdag voor hun rekening. Zij zijn thuis in alle voorkomende klachten en in het bijzonder gericht op sport en leefstijl. Juist met het oog op de start van het nieuwe sportseizoen komt deze stap op het juiste moment. “Blessures en pijnklachten kunnen niet te lang wachten. Door deze verruimde openingstijden kan iedereen binnen enkele dagen in de praktijk terecht voor onderzoek, behandeling en, zoveel als mogelijk, actief aan de slag!” aldus Laurens Leeuwenhoek.

#enthousiast #fysiotherapie #papendrecht #snelweerinbeweging #fysioost
FysiOost Fysiotherapie
FysiOost Fysiotherapie07/09/2023 at 12:13am
PAPENDRECHT – FysiOost, fysiotherapiepraktijk gelegen in de Oostpolder, aan Andoornlaan 38 is vanaf zaterdag 9 september 2023 ook op zaterdag open. “Voor veel mensen is het inplannen van fysiotherapie moeilijk te combineren met werk of school. Dit terwijl men wel prioriteit wil geven aan een ble...