Over FysiOost

FysiOost is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en schouderrevalidatie gecombineerd met echografie waarbij het leveren van kwalitatieve zorg hoog in het vaandel staat.

Missie van FysiOost

Onderscheidende, innovatieve en kwalitatief goede zorg bieden. Snel terecht kunnen en het stellen van een goede diagnose middels echografie zijn belangrijke speerpunten, waardoor u gerichter behandeld kan worden. Belangrijk voor sporters en mensen met schouderklachten. Onze fysiotherapeuten zijn hoog opgeleid, klantgericht en werken nauw samen in een hecht en jong team. Om goede kwaliteit te bieden zijn wij een PLUS praktijk (5 sterren) geworden (al meer dan 7 jaar), innovatief en onderscheidend zijn we omdat we net een stapje verder gaan en voorop (willen blijven) lopen met de nieuwste ontwikkelingen, techniek en apparatuur (o.a. echografie, shockwave, Epte, online aanmelden (plannen in onze agenda), vooraf invullen van vragenlijsten, etc.)

Om deze reden ook zijn we aangesloten bij het Schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden.
Onze unieke ligging, aan de atletiek baan, en onze samenwerking met PKC (korfbal)en Physique (groot sportcentrum) geeft mensen in alle leeftijdscategorieën de mogelijkheid om optimaal te kunnen revalideren, individueel of in groepen of preventief bezig te zijn.

Visie van FysiOost

Snel weer in beweging zodat je daar aan kunt sluiten waar je gebleven was!