Over FysiOost

FysiOost is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en schouderrevalidatie gecombineerd met echografie, waarbij het leveren van kwalitatieve zorg hoog in het vaandel staat.
Lees onze pitch hieronder om in korte tijd helemaal op de hoogte te zijn van waar wij voor staan:

Wij zijn FysiOost en werken graag samen met u aan een goede gezondheid. Je zou ons gerust vakidioten kunnen noemen. Want wij blijven ons ontwikkelen en werken als team altijd nauw samen. Wij zijn in het bijzonder goed in het behandelen van schouder- en sport gerelateerde klachten.

Door middel van onderzoek stellen wij met aandacht en grote zorgvuldigheid de fysiotherapeutische diagnose. Wij zijn goudeerlijk over de prognose, de beste aanpak en stellen tussentijds bij als dat nodig is. Opstellen en bijstellen gebeurt altijd in overleg met u: samen doen wij er alles aan om de behandeling effectief te laten zijn.

  • Innovatieve technieken hebben wij onder één dak. FysiOost beschikt over schouderspecialisten, een sportfysiotherapeut, manueel therapeuten, dry needling en een oefenzaal waar o.a. flywheel-training mogelijk is. In samenwerking met EchOost is ook echografie, shockwave en EPTE snel inzetbaar. Wij kiezen bewust voor technieken die volgens wetenschappelijk onderzoek bijdragen aan herstel en volgen de nieuwe ontwikkelingen op de voet.
  • Onderlinge samenwerking is onze kracht. Er kunnen meerdere therapeuten betrokken zijn bij uw traject. Want wij kennen én benutten elkaars specialiteiten, vaardigheden, ervaring en interesses. Indien nodig vragen wij elkaar om mee te kijken of om één of meerdere behandeling(en) over te nemen.
  • Onze ligging is uniek. Gunstig gelegen aan de atletiekbaan en korfbalvelden, waarop wij kunnen trainen als uw situatie daarom vraagt.

Om thuis verder te werken aan herstel, maken wij gebruik van een digitaal oefenprogramma op maat. Door middel van video’s laten we precies zien hoe u zelf aan de slag kunt. Bij ons geen standaard aanpak, wij weten natuurlijk dat elk lichaam anders is en anders reageert op de behandeling/training. Wij behandelen nooit langer dan nodig is. Doorverwijzen of terugverwijzen doen wij zodra dit noodzakelijk is.

Blijft u vooral niet lopen met pijn, een bewegingsbeperking of blessure. Ons team staat 6 dagen in de week, ook in de avonduren, voor u klaar. U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig, maar kunt direct online of telefonisch een afspraak maken. Wanneer zien wij u in onze praktijk?

Missie van FysiOost

Onderscheidende, innovatieve en kwalitatief goede zorg bieden. Snel terecht kunnen en het stellen van een goede diagnose middels echografie zijn belangrijke speerpunten, waardoor u gerichter behandeld kan worden. Belangrijk voor sporters en mensen met schouderklachten.
Onze fysiotherapeuten zijn hoog opgeleid, klantgericht en werken nauw samen in een hecht en jong team. Om goede kwaliteit te bieden zijn wij een Keurmerk praktijk en houden dit niveau al jarenlang vast. Om deze reden ook zijn we aangesloten bij het Schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden.

 

Wij zijn innovatief en onderscheidend omdat we net een stapje verder gaan en voorop (willen blijven) lopen met de nieuwste ontwikkelingen, techniek en apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van echografie, shockwave, EPTE, online plannen in onze agenda, vooraf invullen van vragenlijsten, etc.

Onze unieke ligging, aan de atletiek baan, en onze samenwerking met PKC (korfbal) en AV Passaat (atletiek) geeft mensen in alle leeftijdscategorieën de mogelijkheid om optimaal te kunnen revalideren, individueel of in groepen of preventief bezig te zijn.