Ervaringen

Shocktherapie (hielspoor)

Beste Els, Ik wilde je even laten weten dat ik erg goed geholpen ben met de shocktherapie. Nadat was vastgesteld dat ik hielspoor had heb ik eerst 3 maanden allerlei oefeningen gedaan echter zonder resultaat. Ik zag het echt somber in. En nu na drie behandelingen met de shockwave therapie is de pijn verdwenen. Hier zou wel wat meer bekendheid aan gegeven mogen worden.

Met vriendelijke groet, K. van der Sterre (maart 2016)

Shockwave kalkafzetting in schouder

In oktober ben ik bij jullie gekomen voor kalkafzetting in mijn schouder. Na vijf behandelingen Shockwave had ik geen pijn en bewegingsbeperking meer! Een injectie of een operatie is me hierdoor bespaard gebleven. Bedankt voor de fijne begeleiding Els/FysiOost!

Groetjes, Ilse H. (december 2013)

Shockwave (hielspoor)

Via deze weg wil ik laten weten dat ik zeer tevreden ben over mijn shockwave behandeling van mijn hiel (hielspoor)! In 4 behandelingen was ik van mijn klachten af.

Annette de Geus (juni 2015)

Knieprothese

Bij mij is een nieuwe knieprothese geplaatst en ben ik voor revalidatie naar FysiOost gegaan. Daar werd ik voorgesteld aan Ruben Kamerbeek die mij de afgelopen maanden heeft begeleid met de nodige behandelingen en oefeningen om weer goed te leren bewegen en de beenspieren te versterken. Ook was een stagiaire aanwezig, Daan Koppenol een sympathieke 3e jaars student fysio die door Ruben werd begeleid voor zijn opleiding om in de praktijk werkervaring op te doen en dit onder zijn toezicht bij mij als patiënt op de juiste manier uitvoerde.

Ruben is een uiterst vriendelijke en een zeer deskundige fysiotherapeut, heeft aandacht, luistert goed, neemt de tijd voor je, legt alles perfect uit en weet wat hij doet.Wat ik als heel belangrijk heb ervaren is dat er een goede wisselwerking moet zijn tussen fysiotherapeut en patiënt. Dit is de enige weg – zoals ik duidelijk ervaren heb – naar een succesvolle behandeling.

Ruben Bedankt!

Mevr. J.K. (februari 2016)

Ervaring delen?

Dit stellen wij zeer op prijs! U kunt uw ervaring delen via:
QDNA | een uitnodiging tot deelname aan dit anonieme onderzoek, ontvangt u van uw fysiotherapeut (5 minuten).
Zorgkaart Nederland | uw bericht is voor iedereen (anoniem) online te vinden (2 minuten).
E-mail | wij plaatsen uw bericht (desgewenst anoniem) op onze website.

Uw beoordeling helpt ons onze zorg te verbeteren en helpt anderen om de juiste zorg te kiezen!